Aatalanta-Gardens

Over ons

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als elk succesvol bedrijf zijn ook wij de nodige hobbels tegengekomen.
Maar ook als het kon, zouden we daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat we op deze reis ontzettend veel geleerd hebben en onze diensten in de echte wereld hebben kunnen testen. En onze klanten profiteren van die jarenlange ervaring.

Ons team

Wat ooit startte als een droom voor Geert en Magda, lijkt steeds meer de vorm van een familiebedrijf aan te nemen. Na 40 jaar ervaring in tuinaanleg én bij het kweken van planten, is ook bij dochter Elke de kriebel om met planten verder te gaan echt aanwezig. Deze nieuwe generatie is klaar om er haar schouders onder te zetten en er volop voor te gaan. De komende jaren zal dit uiteraard wel nog gebeuren onder begeleiding en met hulp van Geert, die ook nog steeds klaar staat met raad en kennis, zeker ook naar de klant toe.

Magda Kielbaey

Als dochter van een snijbloemenkweker, had Magda altijd al groene vingers. Het was dan ooit ook haar idee om een plantenkwekerij op te starten. Magda ontmoette Geert tijdens de studies tuinarchitectuur, en heeft zo haar partner in crime gevonden. Inpotten kon ze als geen ander, en ook haar passie voor planten is nog steeds heel erg aanwezig.

Geert Van de Walle

In de jaren 80 heeft Geert zijn studies tuinarchitectuur met glorie afgerond. Inmiddels heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen en de aanleg. Hij staat dan ook altijd paraat om raad en advies te geven over welke soorten het best bij jou in de tuin passen, en hoe je die ene struik of boom dan toch het beste snoeit. De jarenlange rugklachten, die ongeveer tegelijkertijd met zijn passie begonnen zijn, hebben hem er niet van weerhouden om zich altijd voor 200% te smijten.

Elke Van de Walle

Door de vele tegenslagen, zowel fysiek als professioneel, leek het geen simpele opgave om een kwekerij op te zetten, of over te nemen. Gelukkig bleek ook bij Elke de liefde voor planten groter dan de angst. Na haar studies Tolken voor Engels en Turks, bleek ze toch meer gepassioneerd te zijn voor dit bedrijf. En zo geschiedde: de volgende generatie staat reeds klaar om mee in het bedrijf te springen en alles te geven.